Om oss

Det krävs inte mycket för att skapa fina stunder i vardagen. Du kanske vill ha någon att fika eller gå på promenader med, en ”extra-mormor” till familjen eller hjälp med att bli bättre på svenska språket. Eller så har du tid över och en önskan om att får göra något meningsfullt för en medmänniska. Frivilligcentralen kan hjälpa er att komma i kontakt med varandra! Frivilligcentralen ska vara en mötesplats för alla. En plats som byggs upp genom frivilligt engagemang, genom vars och ens idéer, behov och förmågor.

Frivilligcentralen samordnar och förmedlar frivilligt socialt arbete i Norrköpings kommun och fungerar som en social arena för människor som är i behov av gemenskap, stöd och uppmuntran. Genom alla frivilliginsatser främjas välfärd, integration, mångfald, demokrati och folkhälsa!

Frivilligcentralen i Norrköping bildades 1994 och är en politiskt och religiöst obunden ideell förening. Målet med Frivilligcentralens verksamhet är att bryta ensamhet och skapa gemenskap mellan människor.

Styrelse 2018
Eva Edelid, ordförande
Inga-Lill Bley
Erika Paulin
Britt-Marie Lexung
Per-Ove Nyberg
Marie Åfors
Marie Andersson